Produkcja

Produkcja

Co nowego w ISO 9001?

Co nowego w ISO 9001?
autorem artykułu jest Rafał Tochman

Zakres zmian

Zmiany jakie wprowadza norma czytaj dalej

Kawior ze ślimaków - Snail Caviar - Nowość!!

Kawior ze ślimaków - Snail Caviar - Nowość!!
autorem artykułu jest grzegorz skalmowski

Snail Caviar

Gospodarstwo nasze zajmuje chowem i reprodukcją lądowych ślimaków jadalnych. Ferma ... - czytaj dalej

Co to są osłonki do wędlin i skąd je brać ?

Co to są osłonki do wędlin i skąd je brać ?
autorem artykułu jest Lesław Stopka

Wszystkie wędliny z osłonkami?
Do wyrobu większości wędlin są niezbędne osłonki, w których umieszcza s... - czytaj dalej

Osłonki z jelit wieprzowych- jak zrobić ?

Osłonki z jelit wieprzowych- jak zrobić ?
autorem artykułu jest Lesław Stopka

Jelita wyjęte z tuszy układa się na stole, z żołądkiem na wierzchu. Najpierw odłącza się żołądek od otoki tłuszczow... - czytaj dalej

Badania symulacyjne - a my ciągle z tyłu!

Badania symulacyjne - a my ciągle z tyłu!
autorem artykułu jest Piotr Wyciślok

Badania symulacyjne to dziedzina, dzięki której dowiadujemy się o zachowaniu naszego produktu zanim sam produkt przybierze m... - czytaj dalej

Poprzednie Nastepne