Produkcja
Co nowego w ISO 9001?
Co nowego w ISO 9001?
autorem artykułu jest Rafał Tochman
Zakres zmian
Zmiany jakie wprowadza norma czytaj dalej
Kawior ze ślimaków - Snail Caviar - Nowość!!
Kawior ze ślimaków - Snail Caviar - Nowość!!
autorem artykułu jest grzegorz skalmowski
Snail Caviar
Gospodarstwo nasze zajmuje chowem i reprodukcją lądowych ślimaków jadalnych. Ferma ... - czytaj dalej
Co to są osłonki do wędlin i skąd je brać ?
Co to są osłonki do wędlin i skąd je brać ?
autorem artykułu jest Lesław Stopka
Wszystkie wędliny z osłonkami?
Do wyrobu większości wędlin są niezbędne osłonki, w których umieszcza s... - czytaj dalej
Osłonki z jelit wieprzowych- jak zrobić ?
Osłonki z jelit wieprzowych- jak zrobić ?
autorem artykułu jest Lesław Stopka
Jelita wyjęte z tuszy układa się na stole, z żołądkiem na wierzchu. Najpierw odłącza się żołądek od otoki tłuszczow... - czytaj dalej
Badania symulacyjne - a my ciągle z tyłu!
Badania symulacyjne - a my ciągle z tyłu!
autorem artykułu jest Piotr Wyciślok
Badania symulacyjne to dziedzina, dzięki której dowiadujemy się o zachowaniu naszego produktu zanim sam produkt przybierze m... - czytaj dalej