Gotowanie

Gotowanie

Zielona sałata przez cały rok

Zielona sałata przez cały rok
autorem artykułu jest Sławomir Głaz

Smakosze różnych odmian zielonej sałaty mogą się nią delektować właściwie przez cały rok, bo nawet w okresie zimowym to cenne war... - czytaj dalej

Polskie zimowe zupy

Polskie zimowe zupy
autorem artykułu jest Grzegorz Ostrowski

Bo czyż jest coś milszego w czas mroźny, śniegiem trzeszczący niż talerz gęstej, pachnącej zupy? Pełnej mięsa, boczku (lub słoninki), war... - czytaj dalej

Precz z kostkami, czyli jak własnoręcznie przygotować p

Precz z kostkami, czyli jak własnoręcznie przygotować prawdziwy bulion
autorem artykułu jest Grzegorz Ostrowski

Same zalety, nieprawdaż? Czy mają wady? Poza tym, że są cholernie słone, mają chemiczny ... - czytaj dalej

Zupa z trupa

Zupa z trupa
autorem artykułu jest Tomasz Sierżański

Składniki:

kostka rosołowa
makaron
koncentrat pomidorowy
2 łyżki mąki

Przygotowanie zupy zajmuje około 20 minu... - czytaj dalej

Ziemniaki w waflach

Ziemniaki w waflach
autorem artykułu jest Tomasz Sierżański

Składniki:

ziemniaki
boczek na skwarki
cebula
wafle
jajko
bułka tarta
przyprawy
olej

Na... - czytaj dalej

Poprzednie Nastepne