Gotowanie
Zielona sałata przez cały rok
Zielona sałata przez cały rok
autorem artykułu jest Sławomir Głaz
Smakosze różnych odmian zielonej sałaty mogą się nią delektować właściwie przez cały rok, bo nawet w okresie zimowym to cenne war... - czytaj dalej
Polskie zimowe zupy
Polskie zimowe zupy
autorem artykułu jest Grzegorz Ostrowski
Bo czyż jest coś milszego w czas mroźny, śniegiem trzeszczący niż talerz gęstej, pachnącej zupy? Pełnej mięsa, boczku (lub słoninki), war... - czytaj dalej
Precz z kostkami, czyli jak własnoręcznie przygotować p
Precz z kostkami, czyli jak własnoręcznie przygotować prawdziwy bulion
autorem artykułu jest Grzegorz Ostrowski
Same zalety, nieprawdaż? Czy mają wady? Poza tym, że są cholernie słone, mają chemiczny ... - czytaj dalej
Zupa z trupa
Zupa z trupa
autorem artykułu jest Tomasz Sierżański
Składniki:
kostka rosołowa
makaron
koncentrat pomidorowy
2 łyżki mąki
Przygotowanie zupy zajmuje około 20 minu... - czytaj dalej
Ziemniaki w waflach
Ziemniaki w waflach
autorem artykułu jest Tomasz Sierżański
Składniki:
ziemniaki
boczek na skwarki
cebula
wafle
jajko
bułka tarta
przyprawy
olej
Na... - czytaj dalej